After School

Happy Kids Academy

Comenius a fost un filosof, gramatician și pedagog ceh care s-a ocupat întrega viata de perfecționarea metodelor pedagogice.
Sunt multe de spus despre el dar ne vom rezuma la cele 2 citate pe care le consideram principii de baza in Happy Kids Academy.

  • Natura inzestreaza copilul numai cu „semintele stiintei, ale moralitatii si religiozitatii”, ele devin un bun al fiecărui om numai prin educatie.
  • Cand educația generală a tineretului va incepe cu o metoda buna, nimanui nu-i va lipsi ceea ce ii este necesar pentru a gândi și a acționa bine.

Asadar, avem misiunea de a asigura copiilor un proces educațional calitativ intr-un mediu in care sa se simta in siguranta si fericiti, in care ne propunem să dezvoltăm deprinderi sănătoase, dar și principii și valori care să le asigure copiilor etică, moralitate si diversitate culturală.

Programul de After School  este construit astfel incat sa oferim copiilor inscrisi o a doua casa, in care ei sa creasca si sa se dezvolte armonios, sa alega ce le place din tot ce oferim si sa poata sa-si descopere astfel pasiuni noi.

happykids-icon

Invatam

Credem cu pasiune in ceea ce facem, investim iscusinta si timp impartasind astfel copiilor dorinta de cunoastere prin studiu.

happykids-icon

Ne jucam

Inarmati cu voie buna, cream cele mai frumoase amintiri ale copilariei care sunt legate de nazbatiile si peripetiile traite alaturi de tovarasii de joaca.

happykids-icon

Mancam

Alimentatia reprezinta un pion important in cresterea unui copil. Acordam o atentie deosebinta in respectarea unei alimentatii echilibrate, fara carente sau excese.

happykids-icon

Happy Kids Club

Nu ne rezumam doar la activitati scolare. Intr-un mediu relaxat si prietenos, copiii sunt implicati in activitati care le stimuleaza inteligenta si creativitatea prin participarea la diverse ateliere: jocuri logice, strategie, lectura, pictura, jocuri interactive, etc.

happykids-icon

Petreceri pentru copii

Zilele de nastere ale micutilor sunt motive de veselie pura. De aceea, punem la dispozitie spatiul pentru organizarea petrecerilor pentru copiii inscrisi, fara niciun cost suplimentar.

happykids-icon

Supraveghere online

Pentru linistea parintilor, atunci cand nu sunt langa copii, le oferim posibilitatea de a vedea in orice moment ceea ce fac acestia. Serviciu destinat exclusiv parintilor, intrucat suprautilizarea aplicatiei poate duce la ingreunarea serverului.

Punctul nostru forte il reprezinta programele specializate pe care le oferim copiilor, astfel încât ei să poată experimenta și învăța lucruri interesante, pentru a-și descoperi talente și abilități. Verifica disponibilitatea cursurilor.

De asemenea, pot fi organizate diverse activitati extrascolare:

  • vizite la muzee, expozitii, case memoriale, Gradina Botanica, Gradina Zoologica;
  • vizionari spectacole de teatru si circ;
  • serbari organizate ;

Totodata, punem la dispoziție spatiul pentru organizarea petrecerilor pentru copiii înscriși, fără niciun cost suplimentar.

ORAR Activitati (Luni - Vineri)
12.00 - 12.30 Preluarea copiilor de la scoala
12.30 - 13.00 Activitati libere / program de relaxare
13.00 – 14.00 Masa de pranz
14.00 - 16.00 Efectuarea temelor: recapitulare, consolidarea cunostintelor insusite la scoala, efectuarea individuala a temelor, verificarea temelor prin discutii cu invatatorul
16.00 - 18.00 * Cursuri / Ateliere / Activitati

Beneficiile unui program after school Craiova !

Un program bun de tipul after school Craiova, denumit in limba romana si “scoala dupa scoala”, poate transforma orele de dupa scoala intr-un timp placut de invatare, foarte productiv si distractiv pentru elevi. Acesta este un mare beneficiu pentru copiii cu probleme de invatare si deficit de atentie. Sunt unele lucruri pe care le poate realiza un program afterschool de inalta calitate pentru copii.

Societatea moderna este acum diferita fata de cea din urma cu 10 ani. Totul e facut in graba, in viteza, nu mai avem timp destul de mult pentru a sta cu copiii nostri si a-I educa asa cum ne dorim. Toti vrem sa castigam multi bani, avem chiar cateva locuri de munca, multe colaborari si activitati conexe. Din acest motiv, necesitatea unui program educational de sprijin de tip after school Craiova pentru cei mici se impune de la sine. In special in orasele mari, parintii sunt mereu in cautarea unui after school bun pentru copiii lor.

Se creeaza astfel un un sentiment de apartenenta la grup...

Daca programul after school Craiova nu este oferit de aceeasi scoala la care este elev copilul sau de o unitate din apropiere, copiii pot cunoaste copii diferiti decat cei aflati la scoala lor obisnuita. Asta inseamna ca nu trebuie sa se ocupe de aceleasi lucruri, nu vor avea aceiasi colegi si probleme sociale. Daca programul este desfasurat la scoala copilului dvs. sau in apropiere, programul respectiv poate oferi copilului sansa de a cunoaste alti copii, de a lega prietenii si de a se imprieteni cu alti elevi intr-un mediu diferit.

In general, la programele after school Craiova exista mai multa supraveghere a copiilor din partea adultilor decat la o scoala. Ca rezultat, copiii cu probleme de invatare sau de atentie sunt astfel inclusi mai bine in comunitate si integrati in grupul lor si pot sa se simta o parte a grupului respectiv.
Toti cei care lucreaza la noi au formare profesionale de specialitate, pot sa ii ajute pe cei mici in diferite situatii si ii supravegheaza indeaproape fara incetare. La acest program after school Craiova nimic nu este lasat la voia intamplarii.

Imbunatatirea abilitatilor sociale !
Un program bun after school Craiova promoveaza cooperarea, sprijinul si respectul reciproc in comunitate. Acest lucru ii poate ajuta pe copii sa se simta mai siguri in ceea ce priveste participarea la un joc sau inceperea unei conversatii. Iar daca nu se descurca in orice situatie ar fi ei, un angajat este mereu acolo pentru ei si le ofera sprijinul necesar.
Acordarea sprijinului necesar la invatare si efectuarea temelor
Multe programe after school Craiova ofera ajutor pentru temele pe care le au de rezolvat elevii. Temele la domiciliu pot provoca adesea temeri copiilor cu probleme de invatare, iar parintii ar putea sa nu le ofere acasa tot ajutorul de care ei au nevoie. Asa ca rezolvarea temelor in timpul programului after school Craiova poate face ca toata seara sa fie mai placuta si mai relaxanta pentru intreaga familie atunci cand este reunita.
Totusi, la un program after-school, asigurati-va ca asistentii sau alti copii nu fac temele pentru copilul dvs. Unele centre nu au cadre didactice sau asistenti care sunt pregatiti sa se ocupe de copiii cu probleme de invatare si atentie. Asa ca alegerea unui astfel de centru trebuie facuta cu atentie. Este mai bine sa va informati in prealabil foarte bine inainte de a lua o astfel de decizie foarte importanta. Ea este luata pentru multi ani si va avea un impact direct asupra formarii copiilor dvs.

De ce ar trebui sa iti dai copilul la porgramul scoala dupa scoala?

Programul scoala dupa scoala se dovedeste de o importanta majora pentru formarea unui copil in viata. Datorita lui, cei mici pot invata mai eficient si devin mai constiinciosi, putand aborda cu usurinta orice sarcina sau tema au de la scoala. Acest program de sustinere a elevilor aduce multe castiguri in planul formarii lor. Urmatoarele sunt doar cateva dintre acestea.
Invatatul devine mai distractiv

Unele programe de tip scoala dupa scoala ofera cursuri in domenii precum stiinte, limbi straine sau informatica. In cadrul acestor programe de formare nu exista teste si studentii pot lucra impreuna in grupuri. Pentru copiii cu probleme de invatare si atentie, aceste clase pot fi mai putin stresante, sunt distractive, dar si educative. Programele pot oferi, de asemenea, optiuni artistice precum teatrul, baletul si muzica, care pot ajuta copiii sa gaseasca noi metode de de-stresare sau sa isi descopere noi pasiuni.

Asigurarea sigurantei si supravegherea lor corespunzatoare

Din pacate, copiii cu probleme de invatare si atentie sunt mult mai probabil sa fie victimizati sau sa aiba un comportament riscant. Cercetarile arata ca, de obicei, intre orele 15 si 18 cel mai probabil copiii pot face lucruri neplacute, adolescentii si tinerii pot sa bea sau sa foloseasca droguri. Pe de alta parte, unii devin victimele infractiunilor pe strada, in marile orase.

Dar daca le asigurati copiilor o ocupatie foarte placuta, interactiva si educativa, aceasta ii poate impiedica sa aiba un comportament riscant. Studiile arata, de asemenea, ca participarea la un program scoala dupa scoala poate avea ca urmare si obtinerea unor rezultate mai bune. Drept consecinta, nu exista un risc atat de mare de a avea probleme comportamentale.

Consolidarea increderii in fortele proprii

Pentru copiii cu probleme de invatare si atentie, un program afterschool poate fi perceput ca fiind mai lejer si permisiv decat scoala. Este posibil ca presiunea sa nu se simta la fel de mare. Ca rezultat, ei ar putea fi mai dispusi sa incerce lucruri noi si sa-si asume mai multe riscuri. Acest lucru, la randul sau, poate duce la o mai buna stima de sine si la consolidarea increderii in propriile forte. Gasirea unui program adecvat pentru copilul dvs. este esentiala. Explorati toate posibilitatile si puneti cat mai multe intrebari cu privire la ceea ce doriti sa stiti despre un astfel de program scoala dupa scoala.

Va oferim o foarte buna alternativa de program scoala dupa scoala Craiova !

Va oferim o foarte buna alternativa de program scoala dupa scoala Craiova

Cu totii dorim sa le asiguram pentru copiii nostri accesul la o educatie cat mai buna si sa ii tinem in siguranta, departe de tentatiile lumii de azi. Fie ca sunteti in cautare de scoala Craiova sau intr-un alt mare oras al tarii, noi va putem oferi cateva informatii esentiale de care trebuie sa tineti seama in acest efort depus.

Scoala este o componenta esentiala in viata copiilor si a tinerilor, insa ocupa mai putin de 20% din timpul lor total. Deoarece parintii sunt adesea inca la serviciu cand ei pleaca de la scoala la care invata, exista un interval semnificativ de timp in fiecare saptamana cand copiii sunt nesupravegheati. Astfel, in tara noastra, multi copii sunt nesupravegheati dupa scoala in fiecare zi.
Programele scoala dupa scoala Craiova ajuta la umplerea acestui gol in activitatea celor mici. Ele garanteaza si mentinerea sigurantei copiilor dupa ce ei pleaca de la scoala si inainte ca parintii lor sa se intoarca acasa de la serviciu. Pe langa siguranta garantata de aceste programe special concepute, exista multe beneficii pe care copiii le pot avea prin participarea la programele de tip after school.
Programele scoala dupa scoala Craiova, de exemplu, ofera oportunitati pentru activitati fizice, ajutor si consiliere la efectuarea temelor, gustari sau mese, precum si o varietate de alte activitati imbogatite, inclusiv oportunitati de invatare neconventionale, explorarea si invatarea artelor si practicarea unor alte hobby-uri.   Participarea la programele de invatamant post-liceal si de vara de calitate este, de asemenea, asociata cu obtinerea unor note mai bune in scoala, reducerea riscului de a avea un comportament riscant si a altor activitati neplacute.
Beneficiile scolare ale participarii la un program de tip after school pot fi uriase. Programele de invatamant gimnazial secundar nu numai ca ajuta copiii sa isi imbunatateasca rezultatele scolare, dar pot sa minimizeze aproape complet decalajul fata de ceilalti, care au avut sansa de a avea o educatie de inalta calitate, pana cand elevii ajung la absolvirea liceului.

Un loc minunat pentru elevi si nu numai: scoala happykids ?

Gasirea unui mijloc de supraveghere si ingrijire a copiilor este una dintre cele mai dificile dileme cu care se confrunta parintii in ziua de azi, precum si una dintre cele mai importante cheltuieli ale unei familii. Daca parintii sunt ingrijorati de locul unde sunt copii si de ceea ce fac ei atunci cand pleaca de la scoala, totul se poate reflecta in reducerea productivitatii la locul de munca.

Programele de tip afterschool (asa cum este si cel de la scoala happykids) ii ajuta pe parintii care lucreaza sa-si pastreze concentrarea la locul de munca, fara a fi ingrijorati in legatura cu copiii lor. Este clar ca programele de tip afterschool sunt un serviciu esential pentru familiile cu copii care nu ii pot supraveghea pe acestia imediat dupa ce se termina scoala.

Un program de tip after school poate fi, de asemenea, o modalitate interesanta de a implca multi parinti in invatarea copiilor lor. Aceasta poate fi o componenta importanta pentru formarea parintilor in aceasta “meserie” si ii poate ajuta sa comunice mai bine cu copiii lor. Un program de tip after school de la scoala happykids are avantajul de a contribui la reducerea decalajului dintre viata copiilor in afara scolii si cea in interiorul familiei lor.

Copiii se pot intalni acolo cu multi alti tineri si se pot imprieteni cu ei, gasindu-si pasiuni comune. Programele de tip afters chool ii implica pe toti la un alt nivel. Acest lucru poate duce la un comportament imbunatatit in societate, la un respect mai mare pe care cei mici il vor avea pentru ceilalti si la mai putine probleme emotionale. Totul este invatat si cultivat aici, la noi, la scoala happykids.

Intr-un program educational si cultural de calitate, accentul se pune pe cultivarea unui caracter bun, cum ar fi respectul pentru cei din jur si pentru propria persoana si o atitudine deschisa fata de ceea ce ne inconjoara si fata de ceea ce este nou. Ca parte a acestei atitudini noi, obiceiurile alimentare si sociale prin care se construieste o viata sanatoasa sunt adesea accentuate prin activitatea fizica care promoveaza munca in echipa, alimentatia sanatoasa si multe altele. Participarea la un astfel de program de invatamant preuniversitar a demonstrat in timp chiar ca reduce obezitatea in randul copiilor.

to top button