Best IT Training for Kids

Utilizeaza computerul cu folos!
DESPRE CURS

Programul isi propune sa transmita copiilor informatiile cele mai importante legate de utilizarea calculatorului pe care acestia le vor folosi, fara exceptie, pentru a realiza si prezenta in fata colegilor si a cadrelor didactice cel mai bun proiect scolar de literatura, chimie, biologie, istorie, geografie, fizica sau limba engleza.

CINE SUNT PARTICIPANTII?

Cursul se adreseaza tuturor copiilor cu varste intre 6 si 13 ani care doresc sa participe in cadrul programului BEST IT Training for KIDS • curs de utilizare computer pentru realizarea si prezentarea cu impact a proiectelor scolare.

ARGUMENTE IN FAVOAREA PARTICIPARII LA CURS:

Toti copiii lucreaza cu placere la computer! Acum vor invata cum sa-l utilizeze cu folos!
Cursul este foarte practic si deloc teoritizat! Copiii vor fi incantati sa includa in prezentarile scolare animatii, poze, filmulete si sunete care fac diferenta!

Best IT Training for Kids-min-min
DESFASURAREA CURSULUI:

Trainerul va ajuta copiii sa gandeasca si sa inteleaga structura corecta a unei prezentari Power Point, cum sa caute si sa selecteze informatiile potrivite pentru realizarea proiectului, sa rezolve simularile de la curs sub indrumarea acestuia si sa-si autoevalueze proiectul final. Proiectul final va fi prezentat de catre copii tinand cont de indicatiile si recomandarile pe care le vor primi pe parcursul programului de instruire. La finalul programului, fiecare copil va primi CD-ul cu proiectul realizat si filmul de prezentare a proiectului. Parintii pot urmari progresele copiilor prin intermediul acestui CD.

BENEFICIILE PROGRAMULUI:

Dupa parcurgerea acestui program, copiii vor sti:

 • Sa creeze structura si sa realizeze un proiect scolar in Power Point la nivel de baza si avansat,
 • Sa prezinte cu impact proiectul
  • Introducerea si mesajul cheie
  • Cand folosim ice-break-uri pentru captarea atentiei auditoriului?
  • Cat timp este necesar pentru a prezenta fiecare slide pentru a transmite mesajul corect fara a plictisi? Sunet, animatii, filmulete - nici prea multe, nici prea putine, dar acolo unde trebuie!
  • Tonul si volumul vocii, respiratia si postura corporala
   Mesajul final si impactul asupra audientei
rawpixel-632465-unsplash-min
to top button