Cine suntem

Happy Kids Academy
Scrisoare pentru tine

" Dragii mei parinti,

As vrea sa va spun cum a fost prima mea zi la Happy Kids Academy.

Suntem veniti din scoli si clase diferite, cu motivatie sau ritm de lucru diferit, avem aptitudini, pasiuni sau cunostinte diferite, iar aici am descoperit ca putem avea obiective si activitati comune, ca putem forma un grup de prieteni sau o echipa de lucru puternica, ca putem invata cu bucurie si succes unii de la altii.

Am invatat ca regulile sunt construite pas cu pas, din nevoia de a avea o stare de bine, ca responsabilitatile mici construiesc abilitati de viata importante.

De cand tehnologia ne-a invadat vietile, parca tuturor ne este mai greu sa folosim cerneala pe coala de hartie, dar aici tableta o folosim pentru a pune robotii in miscare, laptopul pentru a crea propriul proiect iar consola doar pentru a vedea ce inseamna concurenta si jocul in echipa.

Cursurile…nici nu stiu daca le pot numi asa, caci practic ne-am jucat, am interactionat, am socializat, am invatat si am creat amintiri alaturi de prietenii mei.

Temele, o da, intre timp mi-am facut si temele.

Poate v-am surprins cu aceasta scrisoare si as vrea doar sa va spun cateva cuvinte: Sunt fericit si norocos ca va am!

PS: pot sa imi serbez ziua de nastere aici?

Cu drag "

Investeste in copilul tau

Noi parintii, am descoperit ca nimic nu este mai placut, mai frumos, decat sa vezi o persoana zambind, cu atat mai mult cand este vorba despre un copil, dar trebuie sa fim constienti ca adultul de maine depinde de elevul de azi, de lupta pe care acesta o duce cu lipsa increderii in propria persoana, cu frica de esec si cu nevoia de a-si dezvolta un caracter puternic.

"Primii ani din viata reprezinta baza inteligentei, a personalitatii, a comportamentului social, a capacitatii de a invata si pentru a deveni un adult independent. De asemenea, joaca un rol vital in promovarea productivitatii economice, precum si pentru reducerea inechitatilor." Sandie Blanchet, Reprezentantul UNICEF

Studii internationale arata ca un dolar in plus investit in programe de educatie de calitate genereaza beneficii pentru copil, familie, comunitate si societate per ansamblu intre 6 si 17 dolari, mult mai mult decat in cazul educatiei universitare sau formarii continue.

In concluzie, cel mai bun lucru pe care il putem face pentru copiii nostri este sa investim in educatia lor, caci degeaba natura inzestreaza copilul cu „semintele stiintei, ale moralitatii si religiozitatii”, fiindca ele devin un bun al fiecarui om numai prin educatie.

Iar "cand educatia generala a tineretului va incepe cu o metoda buna, nimanui nu-i va lipsi ceea ce ii este necesar pentru a gandi si a actiona bine." - Comenius

copii fericiti-min
to top button