Parintii intreba... noi raspundem!

Ne dorim ca relatia dintre Happy Kids Academy si dvs. sa fie transparenta, sa aveti acces la informatii complete si corecte, iar primul pas il reprezinta acest mic ghid informativ.

Am incercat sa raspundem la cele mai comune intrebari, insa acest lucru nu trebuie sa va opreasca in a ne contacta pentru orice informatii suplimentare si/sau alte clarificari.

q&a
 • odata ajunsi, copiii isi schimba hainele de scoala cu haine de joaca, pastrate aici in spatiile special amenajate;
 • nu uitam nici de spalatul pe manute si un binemeritat timp liber de joaca pana la masa de pranz;
 • dupa masa de pranz urmeaza efectuarea temelor, consolidarea cunostintelor insusite la scoala, verificarea temelor prin discutii cu cadrul didactic;
 • zilnic ne imbogatim cunostintele participand la diverse ateliere, cluburi sau laboratoare, toate fiind super distractive si menite sa starneasca interesul si curiozitatea copiilor;
 • la ora 16:00 este vremea pentru gustarea de după-amiaza;
 • optionale la care pot participa toti copiii : engleza, dezvoltare personala, educatie pentru sanatate, robotica, educatie financiara si multe altele;
 • ziua se incheie cu Happy Kids Club: cine vine la un film?, karaoke, dans, jocuri logice, educative, recreative si timp liber pentru prietenii.

Nu acceptam mai mult de 12 copii intr-o grupa, iar fiecare grupa are sala proprie de curs dotata corespunzator.

In anul scolar 2023-2024 dorim sa aducem in prim plan optionale care completeaza activitate educativa a familiei si a scolii, precum: educatie financiara, dezvoltare personala, fabrica de sanatate, robotica, universul copiilor, informatica aplicata si alte secrete pe care le vom divulga la timpul lor.

In intervalul de rezolvare a temelor, copiii care finalizeaza rapid sau care nu au deloc teme sunt indrumati spre alte activitati educative : fise de lucru, lectura, exersarea pasiunilor, jocuri educative sau la solicitarea parintilor, copiii pot aduce de acasa caiete pentru lucru suplimentar;

Toti copiii participa la ateliere de creatie, cluburi si laboratoare de experimente:

 • Ateliere de creatie: arts & crafts, quilling, desen, pictura, modelaj, etc.
 • STEM Education: robotica, informatica, mecanica, matematica distractiva, inginerie pentru copii;
 • Cluburi: Ne intindem la o carte, Profa de mate, Clubul colectionarului sau Ocolul Pamantului;
 • Laboratorul de experimente: chimie, fizica, biologie.

Dorim ca participarea copiilor la aceste activitati sa dezvolte hobby-uri si sa fie practicate cu intentie, interes si placere, drept urmare, dam libertate copilului de a alege daca doreste sa participe activ.

Sigur, saptamanal avem ora de limba engleza. La solicitarea parintilor si in cazul formarii unei grupe putem asigura doua ore de limba engleza pe saptamana fara cost suplimentar.

Masa de pranz calda, gustoasa si sanatoasa, este asigurata zilnic prin colaborarea cu firma de catering.

Copiii sunt preluati de catre un adult cu masinile proprii ale Happy Kids Academy sau cu firma specializata in transport.

Incercam sa acoperim aria cat mai multor scoli din Craiova cu acest serviciu, insa, din pacate nu reusim in totalitate, de aceea va rugam sa ne contactati pentru a verifica in prealabil daca putem onora solicitarea.

Da, insa este un serviciu care necesita cost suplimentar in functie de numarul de kilometri. Costul este de 5 lei / km insa nu mai putin de 10 lei, iar pentru verificarea disponibilitatii pentru un anumit traseu va rugam sa ne contactati in prealabil.

Da, in perioada vacantelor after school Happy Kids Academy functionaza de la ora 08.00 pana la ora 18.00. Exista si mici exceptii : Sarbatorile Pascale, Craciun si o saptamana in perioada de vara pentru reamenajare si dezinfectie.

In vacante puteti alege perioada pentru care doriti sa aduceti copiii, iar costurile sunt urmatoarele:

 • taxa fixa 1350 lei / luna ( mic dejun, pauza de fructe/legume, masa de pranz si gustarea de la ora 16);
 • taxa fixa 400 lei / saptamana (mic dejun, pauza de fructe/legume, masa de pranz si gustarea de la ora 16);
 • taxa fixa 85 lei / zi (mic dejun, pauza de fructe/legume, masa de pranz si gustarea de la ora 16).

Taxa lunara are 3 componente:

 • taxa fixa =  850 lei / luna
 • hrana = 19 lei / zi
 • transport de la scoala la after school = intre 130 si 170 lei / luna in functie de distanta.

Asadar, intr-o luna cu 21 zile lucratoare taxa totala este de 1.249 lei, fara taxa de transport.

Desigur, exista posibilitatea de a aduce dvs. copilul si se va scadea taxa de transport, astfel costul total pe luna va fi 1.249 lei (taxa fixa 850 lei + 19 lei / hrana x 21 zile = 399 lei).

In zilele in care copilul absenteaza nu va trebui sa platiti taxa pentru hrana (19 lei / zi), cu mentiunea ca trebuie anuntat pana la cel tarziu ora 08.30, pentru ca la randul nostru trebuie sa transmitem numarul de meniuri zilnic.

Taxa fixa lunara si taxa de transport (daca este cazul) nu sunt afectate de zilele de absenta.

Daca ne referim la costul total de aproximativ 1.249 lei pe luna, acesta este echivalent sau chiar mai mic decat al unei bone, rezultand un cost de aproximativ 10 lei/ora cu mult mai putin decat la un loc de joaca,  insa el include:

 • masa de pranz sanatoasa si gustare de după-amiază (desert/ fruct);
 • realizarea temelor sub indrumarea unui cadru didactic;
 • activitati educative, acces la biblioteca și alte resurse online si offline;
 • laboratoare de experimente, cluburi si multe atelierie;
 • cursuri optionale distractive, interesante si super educative;
 • zeci de jocuri educative si recreative;
 • spatiu modern, prietenos si igienic: 4 sali de curs, o sala de joaca (inclusiv minicinema), vestiar, 2 toalete;
 • pe langa latura educativa, Happy Kids Academy este o a doua familie unde cream relatii pe termen lung si cateodata prietenii pe viata.

Intotdeauna am avut un interes deosebit pentru curatenie. De aceea au fost utilizati si înainte, si vor fi si pe viitor, dezinfectanti pentru maini și suprafete avizati ca biocide si virucide de Ministerul Sanatatii.

Grupurile sanitare au fost mereu dotate cu sapun antibacterian, hartie igienica si prosoape de hartie si igienizate din ora in ora de catre personalul auxiliar.

Exista covoare cu cloramina, termometru, statii de dezinfectare, trasee delimitate, un protocol de aerisire a spatiilor de invatare iar la sfarsitul zilei se efectueaza curatenia si dezinfectarea suprafetelor.

Ne vom alinia tuturor recomandarilor pentru preventia si limitarea diverselor boli!

In situatia in care scolile se vor inchide iar legislatia in vigoare va permite functionarea programelor after school, Happy Kids Academy va functiona incepand cu ora 08.00 si va asigura prezenta on-line a elevilor, daca va fi cazul.

Mentiuni:
Oferta de cursuri optionale poate fi extinsa pe parcursul anului scolar.

Clever Children®: orice curs este la pretul de 250 lei / luna.
Odata  cu inscrierea in cadrul cursurilor Clever Children, copiii vor primi la prima lectie caietul de curs, iar cei care au minim 75% prezenta la curs vor primi diploma care completeaza portofoliul educational. Diploma va fi insotita de foaie matricola care confirma participarea copilului in cadrul programului.
Durata cursurilor este intre 1 luna si 4 luni. Vezi lista completa a cursurilor si programelor acestora.

Robotica: 270 lei / luna, durata curs 4 luni. Informatii suplimentare pentru cursul de robotica gasiti AICI.

Educatie Financiara: 60 lei / sedinta, durata curs 6 sedinte. Informatii suplimentare pentru cursul de educatie financiara gasiti AICI.

STEM Education - 220 lei / luna.  Matematica, laboratoare IT, chimie, fizica, mecanica si inginerie pentru copii. Mai multe detalii AICI.

to top button