Dezvoltare personala - Curs de atitudine, comportament si limbaj pentru copii

Invata sa ai incredere in tine si in potentialul tau!

Indiferent daca pustiul tau vrea sa devina sportiv de performanta, manager de top, actor sau muzician va avea un avantaj considerabil in fata celorlalti prin insusirea si folosirea tehnicilor NLP in comunicarea si relationarea cu ceilalti copii, dar si cu adultii, fie ei educatori, profesori sau membri ai familei cu care interactioneaza in viata de zi cu zi!

DESPRE CURS:

NLP Training for Successful Kids ®” este un curs elegant si foarte pragmatic adresat copiilor de gradinita si scoli generale cu varste cuprinse intre 6 si 13 ani. Programul ajuta la definitivarea componentelor esentiale ale personalitatii unui copil: comportamentul, atitudinea, limbajul verbal si non verbal corect insusite si folosite in orice situatie. Destinatia finala: succesul in viata al copiilor.

CINE SUNT PARTICIPANTII?

Sunt invitati sa participe la acest program copiii cu varste intre 6 si 13 ani, absolventi ai programului “MBA-ul copiilor” sau copiii care vor sa invete sa fie eleganti in orice imprejurare s-ar afla, prin atitudine si limbaj.
Copiii participanti in cadrul acestui training vor deveni comunicatori eleganti si de impact inca de la varsta frageda! Sa dirijam asadar copiii inspre a avea succes!

NLP Training-min-min
SCOPUL PROGRAMULUI:

Cursul ii invata pe copii cum sa aiba succes la gradinita sau la scoala prin folosirea unui limbaj, a unei atitudini si a unui comportament corespunzatoare, dar si in cadrul activitatilor pe care le intreprind in timpul liber.

Programul de training ofera copiilor metode si tehnici NLP moderne, adaptate nivelului lor de intelegere, pentru a comunica corect, atat la nivel verbal cat si non verbal cu ceilalti copii, cu adultii, dar si pentru a avea o atutudine si un comportament corespunzatoare varstei lor.

Modul in care copiii isi aleg limbajul, viteza cu care vorbesc, tonalitatea vocii, dictia, respiratia, mimica si gesturile care insotesc discutiile copiilor, postura corporala, toate sunt aspecte care contribuie la conturarea comportamentului si atitudinii copiilor.

BENEFICIILE PROGRAMULUI:

La finalizarea orelor de pregatire, copii vor obtine o pronuntie corecta, vor avea intonatie si claritate in exprimare, vor corela limbajul verbal cu cel non verbal pentru a transmite in mod corect informatia dorita si pentru a relationa corespunzator cu membrii familiei, cadrele didactice si ceilalti copii.

to top button